ΣΥΡΙΖΑ: Δεύτερη δικαίωση για Τσίπρα και ψεύδη περί ιδιόκτητης βίλας στο Σούνιο

«Ελπίζουμε οι δυο αυτές αποφάσεις της ελληνικής δικαιοσύνης να συμβάλουν ώστε από εδώ και στο εξής η καλοδεχούμενη πολιτική κριτική να διαχωρίζεται από το ψέμα, τη διαστρέβλωση και τη συκοφαντία», συνοψίζει η ανακοίνωση

 
Για δεύτερη δικαίωση για τον Αλέξη Τσίπρα και τα ψεύδη περί ιδιόκτητης βίλας στο Σούνιο, κάνει λόγο σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Και δεύτερη δικαίωση για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με συκοφαντικά δημοσιεύματα για δήθεν ιδιόκτητη βίλα στο Σούνιο» τονίζει και εξηγςί πως αυτή τη φορά η ελληνική δικαιοσύνη απεφάνθη εναντίον του κ. Γ. Παπαχρήστου.

«Ελπίζουμε οι δυο αυτές αποφάσεις της ελληνικής δικαιοσύνης να συμβάλουν ώστε από εδώ και στο εξής η καλοδεχούμενη πολιτική κριτική να διαχωρίζεται από το ψέμα, τη διαστρέβλωση και τη συκοφαντία», συνοψίζει.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τσακλόγλου: Ξεκινά σύντομα η αυτόνομη επενδυτική λειτουργία του ΤΕΚΑ

Αναφορικά με την πλατφόρμα δήλωσης απασχόλησης συνταξιούχων, ο κ. Τσακλόγλου σημείωσε πως, έως τώρα, έχει …