Σκέρτσος σε ΣΥΡΙΖΑ: Συνδυασμός πανικού και άγνοιας

«Τον συμβουλεύουμε να διαβάσει τον Προϋπολογισμό του 2022, το Πρόγραμμα Σταθερότητας 2022-2025, τον Προϋπολογισμό 2023, το Πρόγραμμα Σταθερότητας 2023-2026 και μετά ευχαρίστως να συζητήσουμε», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ

Την αντίδραση του Άκη Σκέρτσου προκάλεσε η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Πιο αναλυτικά η δήλωση του εκπροσώπου της ΝΔ

«Εκείνο που αποκαλύπτεται από την απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι απλά ένας συνδυασμός πανικού και άγνοιας, καθώς αναφέρονται στο μεσοπρόθεσμο του 2021 (!!!) τη στιγμή που στο μεταξύ έχει αλλάξει ο κόσμος, τελείωσε η πανδημία, μεσολάβησε ένας πόλεμος, αντιμετωπίσαμε την ενεργειακή κρίση, πάμε για επενδυτική βαθμίδα. Μονίμως ξεκούρδιστος. Μονίμως σε λάθος τόνο. 

Τον συμβουλεύουμε να διαβάσει τον Προϋπολογισμό του 2022, το Πρόγραμμα Σταθερότητας 2022-2025, τον Προϋπολογισμό 2023, το Πρόγραμμα Σταθερότητας 2023-2026 και μετά ευχαρίστως να συζητήσουμε, είμαστε πάντα στη διάθεσή του. 

Έως τότε, καλύτερα να μην εκτίθεται και ας μην εκθέτει το πόσο δύσκολη είναι για τον ΣΥΡΙΖΑ η εξοικείωση με την πραγματικότητα και την αποτύπωσή της σε αριθμούς».

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα Αριστερά: «Στον πάτο της ΕΕ στην ελευθερία του Τύπου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά»

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς για τα αποτελέσματα του Παγκόσμιου Δείκτη Ελευθερίας του Τύπου «Ουραγός στην …