Για καφέ με δημοσιογράφους στο κέντρο της Αθήνας ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε βόλτα στην οδό Ερμού, συνομίλησε και έβγαλε selfie με πολίτες 

Χαλαρή συζήτηση με τους πολιτικούς συντάκτες, που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας είχε νωρίτερα σήμερα, σε καφέ, στο κέντρο της Αθήνας ,ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ, η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από το εκλογικό αποτέλεσμα και την επόμενη ημέρα, αλλά και τα όσα συμβαίνουν από χθες το βράδυ στη Ρωσία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε σύμφωνα με πληροφορίες ότι «κανείς δεν ξέρει πόσα κόμματα θα μπουν στη Βουλή. Δεν είμαι σίγουρος αν όσοι λένε σε μια δημοσκόπηση ότι θα ψηφίσουν μικρότερα κόμματα, αν θα το κάνουν. Από πέντε ως οκτώ κόμματα, κανείς δεν ξέρει».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ΝΔ και πρώην Πρωθυπουργός περπάτησε στην οδό Ερμού και συνομίλησε με πολίτες που βρίσκονταν στο κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης δεν δίστασε να φωτογραφηθεί μαζί τους. 

Μητσοτάκης Ερμού

Μητσοτάκης Ερμού

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Ο Κασσελάκης προσπαθεί να εργαλειοποιήσει πολιτικά την αποφυλάκιση του Μιχαλολιάκου

«Τόλμησε σήμερα, αντί να σιωπήσει για τις πράξεις και τις παραλείψεις του κόμματός του, να …