Θεσσαλονίκη: Συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με δημοσιογράφους στην Αγορά Μοδιάνο

Ο κ. Τσίπρας περπάτησε στην Αριστοτέλους, την Τσιμισκή και τη Β. Ηρακλείου, όπου είχε την ευκαιρία να κουβεντιάσει με πολίτες και να φωτογραφηθεί μαζί τους

Συνάντηση με δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης είχε το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, στον εξώστη της ανακαινισμένης Αγοράς Μοδιάνο.

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι επέλεξε να κλείσει την προεκλογική καμπάνια στη Θεσσαλονίκη με αυτή τη συνάντηση, επειδή θεωρεί ότι οι δημοσιογράφοι της περιφέρειας παίζουν σημαντικό ρόλο, ενώ επεσήμανε ότι πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και η Θεσσαλονίκη.

Ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους που κάλυψαν αυτές τις δύο προεκλογικές καμπάνιες και ευχήθηκε σε όλους "καλή δύναμη" εκφράζοντας την ελπίδα ότι οι πολίτες θα πάρουν αύριο τις σωστές αποφάσεις στην κάλπη.

Ακολούθησε συζήτηση σε χαλαρό κλίμα.

Ο κ. Τσίπρας περπάτησε στην Αριστοτέλους, την Τσιμισκή και τη Β. Ηρακλείου, όπου είχε την ευκαιρία να κουβεντιάσει με πολίτες και να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με δημοσιογράφους

Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μπέτυ Μπαζιάνα, την εκπρόσωπο Τύπου Πόπη Τσαπανίδου τη γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ράνια σβίγκου και τον αναπληρωτή γραμματέα Γιώργο Βασιλειάδη έφτασε στην αγορά Μοδιάνο. Εκεί τον υποδέχτηκαν ο γενικός διευθυντής του ομίλου Φάις Χασδάι Καπόν και ο διευθυντής λειτουργίας της Αγοράς Θανάσης Παππάς οι οποίοι τον ξενάγησαν στα καταστήματα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη τριών μορφών καρκίνου

Στο Υπουργείο Υγείας παρουσιάστηκε σήμερα το ολοκληρωμένο πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ για την πρόληψη τριών …