ΑΑΔΕ: Το 85% των επιστροφών φόρου εισοδήματος πληρώθηκε ή συμψηφίστηκε

Εκκρεμούν 124.000 επιστροφές, εκ των οποίων οι 28.000 δεν μπορούν να πληρωθούν, επειδή οι δικαιούχοι δεν έχουν δηλώσει ΙΒΑΝ, αν και έχουν ενημερωθεί δύο φορές, μέσω e-mail

Με ταχύτερους ρυθμούς από κάθε άλλη χρονιά προχωρούν οι πληρωμές και οι συμψηφισμοί επιστροφών φόρου εισοδήματος, που προκύπτουν από τις φετινές φορολογικές δηλώσεις.

Ήδη, το 85% αυτών έχουν ήδη ολοκληρωθεί, και έχουν πιστωθεί στους λογαριασμούς των φορολογουμένων, που δεν έχουν χρέη, πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ.

Εκκρεμούν 124.000 επιστροφές, εκ των οποίων οι 28.000 δεν μπορούν να πληρωθούν, επειδή οι δικαιούχοι δεν έχουν δηλώσει ΙΒΑΝ, αν και έχουν ενημερωθεί δύο φορές, μέσω e-mail, από την ΑΑΔΕ.

Η διαδικασία συνεχίζεται καθημερινά.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

POS: Έρμαια στις διαθέσεις των τεχνικών πολλές επιχειρήσεις - Ανησυχούν για τις προθεσμίες διασύνδεσης

Κάποια από αυτά τα e-mails αυτά έφτασαν και στο skai.gr από επιχειρηματίες που αγωνιούν πλέον …