ΣΥΡΙΖΑ για Φλωρίδη: Άδειασε τη διάταξη της ΝΔ περί ακαταδίωκτου των τραπεζιτών

«Στο Μέγαρο Μαξίμου δεν έχουν τίποτε άλλο να κάνουν παρά να αδειάσουν τον νέο τους υπουργό ή, καλύτερα, να αποδεχτούν τις μεθοδεύσεις τους» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση

Τα όσα δήλσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης στη Βουλή ο οποίος δεσμεύτηκε να καταργήσει την κατ΄ έγκληση δίωξη των τραπεζικών στελεχών για το αδίκημα της απιστίας σχολιάζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, ο «νεόφερτος υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης κατά τη συζήτηση στη Βουλή άδειασε τη διάταξη της ΝΔ στον ποινικό κώδικα η οποία κατοχύρωσε το ακαταδίωκτο των τραπεζιτών». 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Ο νεόφερτος υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης κατά τη συζήτηση στη Βουλή άδειασε τη διάταξη της ΝΔ στον ποινικό κώδικα η οποία κατοχύρωσε το ακαταδίωκτο των τραπεζιτών.

Απέδωσε την νομοθετική πρωτοβουλία στον… ΣΥΡΙΖΑ, δείχνοντας απλώς πως όποιος κάνει τα πάντα για μια υπουργική καρέκλα κάποια στιγμή εκτίθεται. 

Στο Μέγαρο Μαξίμου δεν έχουν τίποτε άλλο να κάνουν παρά να αδειάσουν τον νέο τους υπουργό ή, καλύτερα, να αποδεχτούν τις μεθοδεύσεις τους που παραδέχτηκε με τέσσερα χρόνια καθυστέρηση.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Στις ευρωεκλογές ψηφίζουμε για να είναι ισχυρή η χώρα - Η AI είναι μία επανάσταση που θα τα αλλάξει όλα

Ο πρωθυπουργός συνομίλησε στο 5ο συνέδριο ygeiamou με τους διαπρεπείς Έλληνες επιστήμονες του Τεχνολογικού Ινστιτούτου …