Αχτσιόγλου - ΣΥΡΙΖΑ: Το σύνθημα για τις εσωκομματικές εκλογές

Το σύνθημα ήδη αποτυπώνεται στο υλικό για την περιοδεία που θα πραγματοποιήσει από την Τετάρτη η κ. Αχτσιόγλου στη βόρεια Ελλάδα

«Μαζί φτιάχνουμε το μέλλον». Αυτό είναι το σύνθημα της προεκλογικής καμπάνιας της Έφης Αχτσιόγλου για τις εσωκομματικές εκλογές για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. 
Το σύνθημα ήδη αποτυπώνεται στο υλικό για την περιοδεία που θα πραγματοποιήσει από την Τετάρτη η κ. Αχτσιόγλου στη βόρεια Ελλάδα, με πρώτο σταθμό τη Θεσσαλονίκη.

«Ξεκινάμε από τη Θεσσαλονίκη! Σας περιμένω την Τετάρτη στις 20.00 στο ΑνΦανΓκατε στο Τελλόγλειο, να συζητήσουμε για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, για το μέλλον μας!» αναφέρει χαρακτηριστικά η Έφη Αχτσιόγλου σε ανάρτησή της στο Facebook. 

Πηγή: ΑΜΠΕ - skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Β. Ιρλανδία: Ζητούμενο και σήμερα η ειρήνη

Στα 11 του ο Αντι Ρόουβεν επέζησε μίας από τις χειρότερες βομβιστικές επιθέσεις του εμφυλίου …