Καταγγελία Κασσελάκη για την εκλογική διαδικασία

Ο κ. Κασσελάκης αναφέρει ότι  υπάρχουν καταγγελίες πως αποχωρούν ψηφοφόροι αφού δεν τους βρίσκουν στις λίστες μελών ενώ είχαν εγγραφεί στον α΄γύρο

Σε καταγγελία της εκλογικής διαδικασίας προχώρησε με ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης στο facebook, ο οποίος όπως αναφέρει εφιστά  την προσοχή στην ΚΕΦΕ για τις εκατοντάδες καταγγελίες και την απουσία γραμμών για την ταυτοποίηση των μελών καθώς υπάρχουν καταγγελίες πως αποχωρούν ψηφοφόροι αφού δεν τους βρίσκουν στις λίστες μελών ενώ είχαν εγγραφεί στον α΄γύρος υποστηρίζουν πως σε σχέση με την ανακοίνωση του

Αργότερα, κομματικές πηγές, οι οποίες απέδωσαν το πρόβλημα σε ανθρώπινο λάθος, ανέφεραν πως δεν υφίσταται τόσο μεγάλο ζήτημα καθώς από τους 100.000 που προσήλθαν μέχρι τις 6 το απόγευμα να ψηφίσουν,  περίπου 455 μέλη δεν βρέθηκαν αρχικά στους καταλόγους με το πρόβλημα ωστόσο να λύνεται λίγο αργότερα.

Νωρίτερα, ερωτηματικά είχε προκαλέσει η ανακοίνωση του προέδρου της ΚΕΦΕ, Γιάννη Δρόσου, με την οποία καλούσε να «αποφεύγεται κατά την ημέρα της εκλογής κάθε προσπάθεια να επηρεάζεται το εκλογικό φρόνημα των ψηφοφόρων» χωρίς να διευκρινίζει, ωστόσο, σε τι αναφέρεται.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

-Παρακαλώ πολύ τα νέα μέλη που ψήφισαν για πρώτη φορά την περασμένη Κυριακή να μη δέχονται τη δικαιολογία «δεν σας βρίσκουμε», αποχωρώντας από τα εκλογικά κέντρα. Η διαδικασία αναζήτησης και ταυτοποίησης είναι γνωστή σε όλα τα μέλη των τοπικών Εφορευτικών Επιτροπών και πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα. 
-Εφιστώ την προσοχή στην ΚΕΦΕ για τις εκατοντάδες καταγγελίες και την απουσία γραμμών για την ταυτοποίηση των μελών.
 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τράπεζα Πειραιώς: Μέρισμα για πρώτη χρονιά μετά από 16 χρόνια

Η Τράπεζα Πειραιώς θα καταβάλει μέρισμα σε μετρητά στους μετόχους της, ποσού περίπου 80 εκατ. …