Σπίρτζης στον ΣΚΑΪ: Ήρθε η ώρα για κοινό μέτωπο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ

Τα μηνύματα της κάλπης, μιλούν για κοινό μέτωπο, είπε ο Χρήστος Σπίρτζης

Την εκτίμηση ότι «ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ να αποκτήσουν κοινό μέτωπο, να βρουν την ελάχιστη πολιτική συμφωνία που θα τους επιτρέψει τη συμπόρευση», εξέφρασε ο Χρήστος Σπίρτζης μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ.

«Αν αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας, θα οδηγηθούμε εκεί ώστε να υπάρχει ενιαία εκπροσώπηση του δημοκρατικού κόσμου», τόνισε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ερωτηθείς για το ποιος θα ηγηθεί μιας τέτοιας προσπάθειας, καθώς τα εν λόγω κόμματα έχουν νέους ηγέτες, απάντησε ότι υπάρχουν πολλές διαδικασίες, όπως να επιλεγεί ύστερα από ένα κοινό συνέδριο ή από πολιτική συμφωνία.

«Δεν μπορεί να αναλώνονται τα δύο κόμματα στο ποιος θα απορροφήσει τον άλλον και η συντηρητική παράταξη να αλωνίζει», υπογράμμισε ο κ. Σπίρτζης.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα Αριστερά: «Στον πάτο της ΕΕ στην ελευθερία του Τύπου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά»

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς για τα αποτελέσματα του Παγκόσμιου Δείκτη Ελευθερίας του Τύπου «Ουραγός στην …