Δρυμιώτης: Αποτέλεσμα ενός κόμματος σε αποδρομή η εκλογή Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Δρυμιώτης μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «μόνο πολιτικός δεν είναι και αυτό φαίνεται από τις γκάφες του» ενώ ένα από τα πιθανά σενάρια θεωρεί ότι θα είναι και η αποχώρησή του από το κόμμα μετά τις Ευρωεκλογές «αν δει ότι δεν τραβάει»

Την εκτίμηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα φτάσει στο 6% έκανε ο εκλογικός αναλυτής, Ανδρέας Δρυμιώτης, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ σε ό,τι αφορά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη διευκρίνισε ότι «δεν είναι φαινόμενο αλλά αποτέλεσμα της πλειοψηφίας των ψηφόφορων του κόμματος».

Ο κ. Δρυμιώτης μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «μόνο πολιτικός δεν είναι και αυτό φαίνεται από τις γκάφες του» ενώ ένα από τα πιθανά σενάρια θεωρεί ότι θα είναι και η αποχώρησή του από το κόμμα μετά τις Ευρωεκλογές «αν δει ότι δεν τραβάει».

«Είναι εμφανίσιμος, είναι καλογυμνασμένος, έχει ωραίο χαμόγελο, είναι πλούσιος, ζει στην Αμερική, τι δουλειά έχει στον ΣΥΡΙΖΑ; Εκεί οι άνθρωποι άλλα ζητάνε» σχολίασε αρχικά για τον Στέφανο Κασσελάκη ο Ανδρέας Δρυμιώτης μιλώντας στο Action 24.

Καταθέτοντας τη δική του ερμηνεία για το πως κινήθηκαν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ στις εσωκομματικές, ο κ. Δρυμιώτης εξήγησε ότι τον κ. Κασσελάκη «τον ψήφισαν οι ΣΥΡΙΖΑιοι, το 77% των ΣΥΡΙΖΑίων τον εκγρίνει αλλα όχι οι υπόλοιποι» ενώ απέδωσε την επιλογή στο σοκ του αποτελέσματος των εθνικών εκλογών αναφέροντας χαρακτηριστικά «είχαν φάει τέτοια κατραπακιά, τέτοια φάπα στις εκλογές, που ήταν σαν τον πνιγμένο που πιάνεται από τα μαλλιά του. Ήταν σε κατάσταση απελπισίας. 

 Ο εκλογικός αναλυτής σχολιάζοντας τις πρώτες μέρες της προεδρίας του κ. Κασσελάκη είπε ότι «εάν θέλεις να χτίσεις σπίτι φωνάζεις πολιτικό μηχανικό και αρχιτέκτοντα, όχι γιατρό γιατί θα πέσει το σπίτι. Ο Κασσελάκης μόνο πολιτικός δεν είναι και αυτό φαίνεται από τις γκάφες του. Σε ένα κόμμα που βρίσκεται σε αποδρομή, το μόνο που δεν κάνεις είναι διαγραφές. Πρέπει να συνθέτεις. Αυτός δεν έχει κατακτήσει τίποτα, βρέθηκε κατά λάθος αρχηγός και προχωρά σε διαγραφές. Αν δεν εγκριθούν οι διαγραφές, πώς θα αισθάνονται σε μια αίθουσα όλοι αυτοί;».
 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αναρτήθηκαν οι πίνακες με όλες τις τιμές ρεύματος Μαιου 2024

Αναρτήθηκαν οι πίνακες με όλες τις τιμές ρεύματος Μαΐου 2024, που προσφέρονται από τους προμηθευτές …