Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

Εκφράζει την ικανοποίησή του για το γεγονός, ότι ο πρόεδρος του Eurogroup, η πρόεδρος της ΕΚΤ και η πρόεδρος της Κομισιόν εκφράστηκαν κολακευτικά για την ελληνική οικονομία 

«Στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες κάναμε μία πρώτη συζήτηση για την αναθεώρηση του πολυετούς δημοσιονομικού πλαισίου. Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό, αλλά και για το Ταμείο Αλληλεγγύης, για τη στήριξη χωρών που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές» επισημαίνει σε ανάρτησή του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επίσης εκφράζει την ικανοποίησή του για το γεγονός, ότι στο Euro Summit που πραγματοποιήθηκε και αυτό σήμερα Παρασκευή, τόσο η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, όσο και ο πρόεδρος του Eurogroup, αλλά και η πρόεδρος της Επιτροπής, εκφράστηκαν με πολύ κολακευτικά λόγια για την πρόοδο της ελληνικής οικονομίας, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει.

«Αυτή είναι μία αναγνώριση της μεγάλης προσπάθειας που έχει καταβάλει η χώρα μας, μια προσπάθεια όλου του ελληνικού λαού. Και βέβαια, αυτό έχει να κάνει και με την επισημοποίηση αυτής της προόδου με την ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας» τονίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αναρτήθηκαν οι πίνακες με όλες τις τιμές ρεύματος Μαιου 2024

Αναρτήθηκαν οι πίνακες με όλες τις τιμές ρεύματος Μαΐου 2024, που προσφέρονται από τους προμηθευτές …