ΣΥΡΙΖΑ:: Στην ΚΕ η «καυτή πατάτα» των διαγραφών Τζουμάκα, Σκουρλέτη, Φίλη και Βίτσα

Γνωμοδότηση από την Κεντρική Επιτροπή ζήτησε η Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ για τη διαγραφή των τεσσάρων στελεχών

Στην Κεντρική Επιτροπή αποφάσισε να παραπέμψει το ζήτημα της διαγραφής των τεσσάρων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία η Επιτροπή Δεοντολογίας, κάνοντας χρήση της πρόβλεψης του καταστατικού του κόμματος.

Στη συνεδρίαση που ολοκληρώθηκε, τα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας έκριναν πως το εσωκομματικό θέμα της διαγραφής των Στέφανου Τζουμάκα, Πάνου Σκουρλέτη, Νίκου Φίλη και Δημήτρη Βίτσα δεν μπορεί να κριθεί στην εισήγηση του συγκεκριμένου οργάνου.

Η σχετική πρόβλεψη περιλαμβάνεται στο άρθρο 19 του καταστατικού του ΣΥΡΙΖΑ, που ψηφίστηκε στο Συνέδριο του 2022 και αναφέρει ότι η Επιτροπή Δεοντολογίας οφείλει να ζητήσει γνωμοδότηση του ανώτερου οργάνου στο οποίο συμμετέχει το ελεγχόμενο μέλος. Σημειώνεται ότι και τα τέσσερα προς διαγραφή στελέχη ανήκουν στην ΚΕ. 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αναρτήθηκαν οι πίνακες με όλες τις τιμές ρεύματος Μαιου 2024

Αναρτήθηκαν οι πίνακες με όλες τις τιμές ρεύματος Μαΐου 2024, που προσφέρονται από τους προμηθευτές …