Δημοσκόπηση MRB: Τι έδειξε για μη κρατικά πανεπιστημία και πρόθεση ψήφου

Η Νέα Δημοκρατία διατηρεί τα υψηλά ποσοστά της με 37,3%, ενώ το ΠΑΣΟΚ, έστω και οριακά, εμφανίζεται στη δεύτερη θέση με 13,7%, έναντι 13,5% του ΣΥΡΙΖΑ

Υπέρ των μη κρατικών πανεπιστημίων εμφανίζεται το 57.4% των ερωτηθέντων της δημοσκόπησης που διενήργησε η MRB για λογαριασμό του OPEN.

Η έρευνα δίνει ένα προβάδισμα στους πολίτες που βλέπουν θετικά την παρουσία μη κρατικών πανεπιστημίων στην Ελλάδα. Ωστόσο, ένα πολύ μικρό ποσοστό πιστεύει ότι θα έρθουν στην Ελλάδα υα κορυφαία πανεπιστημιακά ιδρύματα.

MRB

MRB

Όσον αφορά στην πρόθεση ψήφου, με αναγωγή στο σύνολο, η Νέα Δημοκρατία διατηρεί τα υψηλά ποσοστά της με 37,3%, ενώ το ΠΑΣΟΚ, έστω και οριακά, κρατάει τη δεύτερη θέση (δημοσκοπικά πάντα), με 13,7%, έναντι 13,5% του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθεί με 9% το ΚΚΕ και με 9,2% η Ελληνική Λύση.

ΜΡΒ

ΜΡΒ

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΥΠΑ: Πρόσληψη 60 εργασιακών συμβούλων- Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

Πού μπορούν να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι Την Πέμπτη, 9 Μαΐου 2024, ξεκινάει η ηλεκτρονική υποβολή …