Κωνσταντοπούλου: Η συγκάλυψη για τα Τέμπη άρχισε από το πρώτο λεπτό και συνεχίζεται

«Είναι υποχρέωση, όχι μόνος ως επικεφαλής της Πλεύσης, αλλά και ως συνηγόρου οικογενειών θυμάτων ως ανθρώπου και πολίτη που δεν ανέχομαι αυτή την συγκάλυψη να κάνω τα πάντα για να δοθούν απολογίες και να κάτσουν στο σκαμνί και να μπουν φυλακή οι πραγματικοί υπαίτιοι»

«Η Πλεύση Ελευθερίας αυτονοήτως υπέγραψε την πρόταση μορφής. Ήδη από χθες επικοινώνησα με τον κ. Ανδρουλάκη. Είναι σημαντικό η κυβέρνηση να κληθεί σε απολογία» δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. 

«Η συγκάλυψη άρχισε από το πρώτο λεπτό και συνεχίζει να μαίνεται… ενέργειες συγκάλυψης από τον ίδιο τον πρωθυπουργό… οφείλω να πω ότι είδαμε στα κυβερνητικά έδρανα τους συνήθως υπόπτους αλλά δεν είδαμε τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη και τον Καραμανλή. Καλώ τον κ. Μητσοτάκη να προσέλθει στη Βουλή. Να δώσει εξηγήσεις…»

«Είναι υποχρέωση, όχι μόνος ως επικεφαλής της Πλεύσης, αλλά και ως συνηγόρου οικογενειών θυμάτων ως ανθρώπου και πολίτη που δεν ανέχομαι αυτή την συγκάλυψη να κάνω τα πάντα για να δοθούν απολογίες και να κάτσουν στο σκαμνί και να μπουν φυλακή οι πραγματικοί υπαίτιοι». 

Ερωτηθείσα για την κατηγορία του υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη προς τον Νίκο Ανδρουλάκη για εντολοδόχο εκδοτικών  συμφερόντων η Ζωή Κωνσταντοπούλου μίλησε για τακτική του αντιπερισπασμού. «Να καλείσαι να απολογηθείς για βαρύτατα κακουργήματα και να απαντάς δείχνοντας εκείνους που ζητούν λογοδοσία. Ο Βορίδης και ο ίδιος εμπλεκόμενος στην υπόθεση, εκείνος που έχει αναλάβει τη βρόμικη δουλειά της υπεράσπισης της κυβέρνησης και Μητσοτάκη. Η τεχνική αυτή δεν θα περάσει… Αν έτσι λογαριάζουν να αντιμετωπίσουν ένα προσκλητήριο… δεν τον καλούν τον Μητσοτάκη τα κόμματα τον καλούν οι πολίτες, μιλάμε για ένοχη σιωπή εκείνου που έχει δηλώσει ότι ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή για το δυστύχημα.…»
 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία άνοδος 4,48% και ετήσια κέρδη 12,52%

Η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδος υπερέβη τα επίπεδα των 100 …