Συνάντηση αύριο Μητσοτάκη -Τουσκ στη Βαρσοβία - Τι θα συζητήσουν

Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη Έλληνα πρωθυπουργού στην Πολωνία από το 2011

Με τον Πολωνό ομόλογό του, Ντόναλντ Τουσκ, θα συναντηθεί αύριο στη Βαρσοβία ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον οποίο αναμένεται να συζητήσουν ζητήματα περιφερειακού και διεθνούς ενδιαφέροντος.

Μεταξύ άλλων στο επίκεντρο της συζήτησης μεταξύ των δύο ηγετών θα βρεθούν η στρατηγική του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος ενόψει ευρωεκλογών και η Ευρώπη μετά τις εκλογές.

Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη Έλληνα πρωθυπουργού στην Πολωνία από το 2011.

Ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στην Πολωνία μετά την επίσκεψή του στο Βίλνιους της Λιθουανίας κατά την οποία συμμετείχε σε δείπνο εργασίας του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ, για διαβουλεύσεις πάνω στη Στρατηγική Ατζέντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενόψει του επικείμενου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συντάξεις Ιουνίου 2024. Πληρωμή σε δύο ημερομηνίες

Συντάξεις Ιουνίου 2024. Πληρωμή σε δύο ημερομηνίες των κύριων και επικουρικών συντάξεων Ιουνίου 2024   Οι …