Αναβολή έναρξης υποβολής αιτήσεων των 404 μόνιμων θέσεων μέσω ΑΣΕΠ

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου έναρξη υποβολής αιτήσεων για 404 θέσεις σε δικαστήρια και δικαστικές υπηρεσίες της χώρας, με το ΑΣΕΠ να ανακοινώνει πως η νέα προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής των υποψηφίων στην προκήρυξη 1Κ/2017 θα γνωστοποιηθεί, εντός των επομένων ημερών, με νεότερη ανακοίνωσή του.

Η μετάθεση της ημερομηνίας κρίθηκε αναγκαία μετά από αίτημα του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σχετικά με τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα της εν λόγω προκήρυξης (ΦΕΚ 1/23-01-2017, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), η οποία αφορά στην πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 404 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Απάντηση στις δηλώσεις Κασσελάκη

«Είναι λογικό να αναρωτιέται κάτι τέτοιο ένας πολιτικός αρχηγός που αντιλαμβάνεται μια επίσκεψη ως αφορμή …