Η βασιλεία των πολυκαταστημάτων, αρχίζει......Με τις 52 Κυριακές

Άμεση ήταν η αντίδραση του επικεφαλής της παράταξης "Ελεύθεροι Εμπορουπάλληλοι" του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας Σάββα Τζάκη, σχετικά με την απαίτηση των θεσμών για λειτουργία της αγοράς και τις 52 Κυριακές του χρόνου, παρουσιάζοντας την εικόνα που θα υπάρχει σύντομα, με την βασιλεία των πολυκαταστημάτων και την εμφάνιση των μικρομεσαίων!

"Υπογράφηκε η ταφόπλακα της μικρομεσαίας επιχείρησης και των εργαζομένων, η υπογραφή 52 Κυριακών, που θα οδηγήσει χιλιάδες επιχειρήσεις σε λουκέτα κι χιλιάδες συναδέλφους μου στην ανεργία.

Αυτό το μέτρο δυστυχώς έγινε για τα πολυκαταστήματα, ώστε να εξοντώσουν τους μικρομεσαίους...Ακόμη και να μη ανοίξει η Πάτρα, το σίγουρο είναι ότι οι μεγάλες αλυσίδες,  θα βάζουν λεωφορεία δωρεάν κάθε Κυριακή, για να μεταφέρουν Πατρινούς καταναλωτές στην Αθήνα, με αποτέλεσμα χιλιάδες ευρώ να λείψουν από την τοπική αγορά. Συνέπεια θα είναι σε λίγο καιρό κι οι ίδιοι οι Πατρινοί να ζητήσουν να ανοίγουν, προκειμένου να περιορίσουν την χασούρα τους...

Αλλά θα αντέξουν αυτόν τον ανταγωνισμό οι μικρομεσαίοι, με τα επιπλέον λειτουργικά έξοδα των Κυριακών;

  • Δε νομίζω....
  • Οπότε....λουκέτα....άνεργοι επιχειρηματίες και εργαζόμενοι....

Η βασιλεία των πολυκαταστημάτων, αρχίζει...... Αλλοιώνοντας την Ελληνική αγορά, την Ελληνική οικογένεια, την Ελληνική κοινωνία....

Και σε λίγα χρόνια, θα έρθει η σειρά του Δημόσιου τομέα, να λειτουργεί και τις Κυριακές!

Αλλάζουν τα πάντα.... Καλό μας κουράγιο!"


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γεραπετρίτης από Κάρπαθο: Η ελληνική πολιτεία φροντίζει για ασφάλεια των νησιών

«Η ελληνική πολιτεία φροντίζει για την ασφάλεια των νησιών και θα φροντίζει πάντοτε για την …