United Technologies: Σε προσωρινή αργία 2.000 εργαζόμενοι λόγω του shutdown

Η United Technologies Corp. ανακοίνωσε ότι η μερική διακοπή των λειτουργιών της αμερικανικής κυβέρνησης (shutdown) θα την υποχρεώσει να θέσει σε προσωρινή αργία περίπου 2.000 εργαζόμενους στο τμήμα ελικοπτέρων Sikorsky μέχρι τις 7 Οκτωβρίου.

Η εταιρεία προειδοποίησε παράλληλα ότι εάν συνεχιστεί το shutdown την επόμενη εβδομάδα, άλλοι 2.000 εργαζόμενοι από άλλες μονάδες του ομίλου (Pratt & Whitney και UTC Aerospace Systems) θα μπουν σε καθεστώς προσωρινής αργίας.

Η απόφαση για την ένταξη των εργαζόμενων σε καθεστώς προσωρινής αργίας έρχεται καθώς έχουν μπει σε αργία οι επιθεωρητές της αμερικανικής υπηρεσίας για την εποπτεία των αμυντικών συμβολαίων.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τράπεζα Πειραιώς: Μέρισμα για πρώτη χρονιά μετά από 16 χρόνια

Η Τράπεζα Πειραιώς θα καταβάλει μέρισμα σε μετρητά στους μετόχους της, ποσού περίπου 80 εκατ. …