Στους εργαζόμενους το bonus διευθυντή Lenovo

Με τους υπαλλήλους θα μοιραστεί το bonus του ο εκτελεστικός διευθυντής της μεγαλύτερης εταιρείας κατασκευής προσωπικών ηλεκτρονικών υπολογιστών Lenovo Group Ltd.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg, πρόκειται για τη δεύτερη συνεχή χρονιά που ο εκτελεστικός διευθυντής προχωρά σε αυτή την ενέργεια ενώ η εταιρεία πέτυχε ρεκόρ παραδόσεων και πωλήσεων.

Όπως ανέφερε ανώτατος αντιπρόεδρος ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας, 10 χιλ. εργαζόμενοι θα λάβουν πληρωμές αυτό το μήνα προς αναγνώριση της συμβολής τους.

Το συνολικό ποσό ανέρχεται στα $3,25 εκ.

Η Lenovo κατέγραψε έσοδα $34 δισ. ενώ οι παραδόσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών έφτασαν τα 52,4 εκ. το δωδεκάμηνο που έληξε στις 31 Μαρτίου.

Ο 48χρονος εκτελεστικός διευθυντής που παραχώρησε $3 εκ. από το μπόνους του πέρσι, οδήγησε την εταιρεία στην κορυφή το τρίμηνο μέχρι τον Ιούνιο καθώς ξεπέρασε τη Hewlett – Packard Co.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στη Βουλή η τροπολογία για μείωση των προμηθειών στις συναλλαγές μέσω POS

Επίσης, καθιερώνονται και φέτος τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα για όσους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων έχουν …