Συνεχίζουν οι δικηγόροι την αποχή-“Κάτσε καλά Κατρούγκαλε”(VIDEO&ΦΩΤΟ)

poreia-533x400

Νεότερη Ενημέρωση 23.10

Συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους οι δικηγόροι όλης της χώρας, μέχρι και την επόμενη Παρασκευή 22 Ιανουαρίου, με βάση την απόφαση που έλαβε η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, οπότε και θα επανεξετάσουν την στάση τους.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ

Αρχική Ενημέρωση 15:50

Πρωτοτύπησαν με το σύνθημά τους οι επιστημονικοί φορείς της χώρας, που άφησαν τις δουλειές τους και κατέβηκαν στους δρόμους, διαμαρτυρόμενοι έντονα για τις υπερβολικές εισφορές που προβλέπει η πρόταση του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου για το ασφαλιστικό.

Δικηγόροι, Μηχανικοί, Γιατροί, Συμβολαιογράφοι, Δικαστικοί Υπάλληλοι,  χρησιμοποίησαν ένα σύνθημα που είχε ακουστεί πριν από πολλά χρόνια σε κινητοποιήσεις μαθητών προς τον τότε υπουργό Παιδείας, Γεράσιμο Αρσένη, δείχνοντας ξεκάθαρα την πρόθεσή τους να μην παρατήσουν τον αγώνα.

"Κάτσε καλά Κατρούγκαλε"...

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΗΠΑ: Κλείσιμο με άνοδο για το χρηματιστήριο

Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 408,63 μονάδων (+1,04%), στις 39.765,64 μονάδες. …