Προσλαμβάνει καθηγητές το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

ekpaideftikos-tholos-xeri

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ενδιαφέρεται για την πρόσληψη διδασκόντων, επιστημόνων αναγνωρισμένου επιστημονικού κύρους, κατόχων διδακτορικού διπλώματος ή εξαιρετικής τεχνικής εμπειρίας, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου, με πλήρη ή μερική απασχόληση ή με σύμβαση μίσθωσης έργου, για τη διεξαγωγή διδακτικού, επιστημονικού και οργανωτικού έργου που θα καθορίζεται και θα εξειδικεύεται αναλυτικά με τη σύμβαση πρόσληψης.

H πρόσληψη του προσωπικού αυτού, πρόκειται να καλύψει τις ανάγκες του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για το εαρινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 2015-2016:

Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών

  • Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης Εαρινό εξάμηνο 2015-2016 1. Περιβαλλοντική Εκπαίδευση

Δείτε  ΕΔΩ, τα στοιχεία

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Προς αλλαγές στις συντάξεις γιατρών, δικηγόρων, συμβολαιογράφων, μηχανικών

Οι αποφάσεις του ΣτΕ και του Πρωτοδικείου Αθήνας ακυρώνουν τον επανυπολογισμό του τέως ΕΤΑΑ για …