ΠΟΕ-ΟΤΑ προς ΣΥΡΙΖΑ: Πάρτε το μνημόνιο και φύγετε(VIDEO&ΦΩΤΟ)

194484-16193124

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ, έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, αιφνιδιάζοντας το κυβερνητικό στρατόπεδο.

Ανάρτησαν συγκεκριμένα πανό μπροστά από την κεντρική είσοδο των γραφείων με το σύνθημα «Πάρτε το Μνημόνιο και φύγετε από εδώ…», και άναψαν φωτιά με σκιασμένες σελίδες του τρίτου αλλά και των δύο προηγούμενων μνημονίων, όπως δημοσιεύθηκαν στο ΦΕΚ.

Σε δηλώσεις τους σημείωσαν ότι, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, έπραξαν αυτό που είχαν υποσχεθεί προεκλογικά οι σημερινοί κυβερνώντες.

Οι κινητοποιήσεις θα κλιμακωθούν τις επόμενες ημέρες και αποτελεί απάντηση των εργαζομένων στην κυβέρνηση, για το ασφαλιστικό, την αξιολόγηση και την άρση βαρέων και ανθυγιεινών.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γέλεν: Η ανεξαρτησία της Fed, «κλειδί» για τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα

Στην ομιλία της την ερχόμενη Παρασκευή η Γέλεν θα επιχειρηματολογήσει ως προς τη διατήρηση της …