Ο Ελληνικός λαός τους ακριβοπληρώνει και αυτοί αφήνουν απλήρωτο το προσωπικό!

erotimatiko-1

Μόλις μερικές ώρες από την αποκάλυψη ότι ένα εκατομμύριο εργαζόμενοι στην Ελλάδα, εργάζονται απλήρωτοι από ένα έως και πέντε μήνες, ένα νέο στοιχεί εργασιακού μεσαίωνα και μάλιστα σε κρατικό φορέα, θα προκαλέσει αναταράξεις.

Αποκλειστικές πληροφορίες του ERGASIANEWS που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν, μιλούν για αθλιότητες στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, που όλη η Ελλάδα πληρώνει ακριβά για τα έξοδα λειτουργίας της Κρατικής Τηλεόρασης, για ένα πρόγραμμα «ποιότητας» και κυβερνητικής προβολής περισσότερο από ποτέ την τελευταία 20ετία, ότι έχει το προσωπικό της σε συνθήκες «γαλέρας».

Εργαζόμενοι, χωρίς ρεπό, με 15ωρη ημερήσια εργασία, επταήμερης απασχόλησης και...απλήρωτοι!!!

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του ERGASIANEWS, μέσα στο προαναφερόμενα, υπάρχει και «μαστιγωτής», που δεν είναι άλλοι από τους εκπροσώπους της διοίκησης, οι οποίοι αντί να πληρώσουν το προσωπικό, από τα εκατομμύρια που λαμβάνουν από τον Ελληνικό λαό, επιδίδονται σε μία άνευ προηγουμένου ειρωνική και απαξιωτική συμπεριφορά απέναντι τους, λέγοντας τους σε κάθε έκκληση τους για ανθρώπινες συνθήκες εργασίας και πληρωμή «στην ERTOPEN δουλεύατε περισσότερο και τσάμπα...».

Αυτός ήταν ο στόχος για την εργατική τάξη από την αριστερή κυβέρνηση του ροζ ήλιου;

Που υποσχόταν την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων;

Υπάρχει αξιοπρέπεια άραγε για υπεύθυνη απάντηση και διευθέτηση του προβλήματος;

Το Υπουργείο Εργασίας, το ΣΕΠΕ και ο τάχα "υπερευαίσθητος" σε εργασιακά δικαιώματα Γενικός Γραμματέας κ. Νεφελούδης, έχουν ακούσει κάτι ή...τους τρύπησε η μπατονέτα το τύμπανο...;

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Εθνική Τράπεζα: Ξεκίνησαν οι προτάσεις για τον 15ο Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας

Ο φετινός διαγωνισμός σηματοδοτεί μια νέα αρχή καθώς οι νέες θεματικέςενότητες ευθυγραμμίζονται πλήρως με τις …