Τραγωδία στην Ιταλία-Νεκροί και τραυματίες (VIDEO&ΦΩΤΟ)

BARI_498_355

Τουλάχιστον 12 νεκροί και δεκάδες τραυματίες σε μετωπική σύγκρουση τρένων στο Μπάρι. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έχουν σπεύσει στο σημείο, προσπαθώντας να απεγκλωβίσουν και να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες.

Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στην πόλη Μπάρι, μεταξύ των αγροτικών πόλεων Andria και Corato. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πόσοι επέβαιναν στα δύο περιφερειακά τρένα.

"Υπάρχουν πολλοί νεκροί", δήλωσε ο επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος της πόλης Andria Riccardo Zingaro. "Η σύγκρουση ήταν μετωπική, με κάποια από τα βαγόνια να είναι τελείως διαλυμένα. Οι διασώστες προσπαθούν να βγάλουν ανθρώπους από τα συντρίμμια", προσέθεσε στη La Repubblica.

Υπάρχουν αρκετοί επιβάτες που βρίσκονται παγιδευμένοι στα βαγόνια του τρένου, με τους διασώστες να προσπαθούν να τους απεγκλωβίσουν. Ένα μικρό παιδί, σύμφωνα με το Il Messagero, απεγκλωβίστηκε και έγινε αεροδιακομιδή του στο νοσοκομείο.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ευρωπαϊκή βιομηχανία ένδυσης: Σε πτωτική τροχιά το β΄ τρίμηνο του 2024

Η υποτονική κατανάλωση λόγω του πληθωρισμού, η οικονομική αβεβαιότητα και οι γενικότερες γεωπολιτικές εξελίξεις οδήγησαν …