1ο χαστούκι στην κυβέρνηση: Όχι των θεσμών για πάγωμα των ληξιπρόθεσμων

oxi

Μπορεί ο πρωθυπουργός από το βήμα της 81ης ΔΕΘ να είχε εξαγγείλει το πάγωμα των ληξιπρόθεσμων οφειλών των ελεύθερων επαγγελματιών μέχρι τέλος του έτους, υπό την προϋπόθεση ότι θα πληρώνουν στην ώρα τους τις τρέχουσες εισφορές, με δικλίδες ασφαλείας ώστε να μην καταρρεύσουν τα έσοδα των ΟΑΕΕ και ΕΤΑΑ, ωστόσο γνώριζε πως κυβερνά μόνο στα χαρτιά και η εξαγγελία του δεν είχε αντίκρισμα, αν οι πραγματικοί κυβερνώντες οι δανειστές δεν έλεγαν ναι.

Και δεν το λένε στην παρούσα φάση, οπότε η εξαγγελία εκείνη ήταν με την μορφή των εξαγγελιών, ότι θα σκίσει τα μνημόνια, δηλαδή ήταν σχήμα λόγου!!!

Το ΟΧΙ του Μεταξά το είπαν στον λαλίστατο και "υπεραισιόδοξο" υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο, από τον οποίο ζήτησαν επιπλέον στοιχεία, τηλεδιάσκεψη και εξειδίκευση, θέτοντας επιτακτικά παράλληλα και τα:

Ενοποίηση των ταμείων των κλάδων των μηχανικών, δικηγόρων, γιατρών, με τους υπόλοιπους ασφαλισμένους,

Περικοπές στο δημόσιο γιατί διαπίστωσαν αύξηση της μισθολογικής δαπάνης το τελευταίο δωδεκάμηνο,

Πάγωμα των προσλήψεων για τα επόμενα δύο χρόνια!!!

Με τις υγείες μας.........................


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σχοινάς στην DW: «Τα καταφέραμε στην Κομισιόν»

«Οι μεγάλες επιτυχίες της Ευρώπης σε αυτή την πενταετία έγιναν ορατές και εφικτές μέσα στο …