Ευχές για την νέα κυβέρνηση

Ευχόμαστε στη νέα Κυβέρνηση καλή δύναμη και να πράξει ότι το καλύτερο για την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Να αποκαταστήσει τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη, την αξιοκρατία και τη νομιμότητα. και να ξεστήσει όλους τους παραδιοικητικούς μηχανισμούς. Δεν περισσεύει ούτε ένας Έλληνας με προσόντα προκειμένου να βοηθήσει στην ανόρθωση της χώρας.

Να σταματήσει τη φοροδιαφυγή και να κληθούν να πληρώσουν χιλιάδες Έλληνες που ελέω πολιτικών, ποτέ δεν πλήρωσαν ούτε μια δραχμή, ούτε ένα ευρώ φόρο, όπως η πλειοψηφία των ελεύθερων επαγγελματιών και ένα σωρό άλλες κατηγορίες. Να ελεγχθούν όλοι αυτοί, από την πρώτη τους δήλωση μέχρι την τελευταία, να συγκριθούν εισοδήματα, περιουσίες και οικογενειακή κατάσταση ώστε να πληρώσουν αναδρομικά και έντοκα όσα ποτέ δεν πλήρωσαν στο κράτος και σήμερα παριστάνουν τους αδικημένους.

Να δικαστούν και να

φυλακιστούν όσοι κατασπάραξαν το δημόσιο χρήμα που είναι γνωστοί στο πανελλήνιο και να αναγκαστούν να επιστρέψουν τα κλεμμένα. Ο φτωχός λαός δε χρωστά σε τίποτα να πληρώνει διαρκώς εκβιαζόμενος τα σπασμένα άλλων.

Να επιβάλει περικοπές και οικονομίες παντού. Τα λαμόγια καραδοκούν να ακόμα και τώρα να παραγγείλουν άχρηστες μελέτες και άχρηστο εξοπλισμό προκειμένου να αρπάξουν τις μίζες, κάνοντας πάρτυ στην πλάτη του Έλληνα φορολογούμενου καταχρεώνοντας κάθε υπηρεσία . Που ακούστηκε να μισθώνονται αυτοκίνητα. για ξιπασμένα στελέχη οργανισμών αντί να χρησιμοποιούν τα δημόσια μέσα μεταφοράς, όπως κάνουν ακόμα και πρωθυπουργοί σοβαρών κρατών, αλλά και να τους χορηγούνται μηνιαία έξοδα για καφέδες, φιστίκια Αιγίνης, μεζέδες και ουίσκι; Σε ποια χώρα νομίζουν ότι ζουν;

Να αποβάλει όλους τους παρείσακτους που τοποθετήθηκαν στο Δημόσιο και στους οργανισμούς για να επιβλέπουν και να καθοδηγούν τους υπηρεσιακούς παράγοντες σε συγκεκριμένα συμφέροντα, να προωθούν εγκάθετους κομματικούς σε θέσεις ευθύνης, να σπιλώνουν και να αφήνουν στην άκρη άξια στελέχη γράφοντας στα παλαιά των υποδημάτων τους κάθε έννοια αξιοκρατίας, προκειμένου να ολοκληρώσουν ανενόχλητοι το έργο της διαπλοκής σε βάρος του Ελληνικού λαού.

Να αποκαταστήσει την ψευδεπίγραφη ΔΙΑΥΓΕΙΑ με την πραγματική.

Να υποχρεώσει τους υπουργούς να κάνουν έλεγχο στο χώρο ευθύνης τους και να αποκαταστήσουν όλους τους αδικημένους και τη νομιμότητα παντού.

Να βάλει στη θέση του τον ασύδοτο κομματικό συνδικαλισμό που κατάφερε να συνδιοικεί και να εκβιάζει τους εργαζόμενους αρπάζοντας την ψήφο τους.

Να ζητήσει να επιστραφούν ως αχρεωστήτως καταβληθέντα όλα τα υπέρογκα ποσά που βλακωδώς και εκ του πονηρού δόθηκαν σε μεγάλες κατηγορίες προνομιούχων εργαζομένων, ως εφάπαξ και υπερυψηλές συντάξεις, με λεφτά παρμένα από δάνεια του εξωτερικού που συνάφθηκαν στο όνομα του Ελληνικού λαού, χρεοκοπώντας τη χώρα και αφήνοντας άδεια ταμεία για τους υπόλοιπους εργαζόμενους και προπαντός για τη νέα γενιά. Το ίδιο να γίνει και για τα παροιμιώδη ποσά που δόθηκαν σε δημοσιογράφους της ΕΡΤ, διοικητές και στελέχη οργανισμών και τραπεζών και άλλων δημόσιων επιχειρήσεων που τις υπέσκαψαν και τις υπονόμευσαν και τώρα πάτωσαν και καρτέρευσαν σα χάρτινοι πύργοι.

Να επανεξετάσει όλες τις συντάξεις κανονικές και μαϊμού και να αποδώσει δικαιοσύνη. Οι τωρινοί εργαζόμενοι Έλληνες δεν είναι υποζύγια που θα δουλεύουν μέχρι τα 65 πληρώνοντας με τις εισφορές τους όσους πονηρούς την κοπάνησαν ελέω πολιτικών και συνδικαλιστικών συντεχνιών από τα 48, ή πολύ νωρίτερα παριστάνοντας τους ανάπηρους.

Να σταματήσει επιτέλους το διαχωρισμό των Ελλήνων σε τυχερούς και άτυχους λες και είναι παιγνίδι λόττο και όλα να γίνονται με δίκαιο, διάφανο και σωστό τρόπο.

Να βγάλει σε εφεδρεία όσους έβαλαν οι πολιτικοί στο δημόσιο χωρίς καμιά διαδικασία, αλλά και όσους μπήκαν ως ανάπηροι μαϊμούδες και τώρα παριστάνουν τους Κινέζους. Δε φταίνε σε τίποτα όσοι διορίστηκαν αξιοκρατικά με εξετάσεις ή ΑΣΕΠ αφήνοντας στην άκρη ένα σωρό επιλογές που είχαν στα νιάτα τους.

Κύριε Πρωθυπουργέ, το πολιτικό μας σύστημα κατάστρεψε τη χώρα και σας κάλεσε

να την επανορθώσετε αλλά και να τους την ξαναπαραδώσετε σε 3 μήνες για να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο.

Μη τους ακούτε Κύριε Πρωθυπουργέ. Κάντε ότι το καλύτερο για τη χώρα για όσο χρόνο σας πάρει, ο πονεμένος λαός θα το εκτιμήσει και στις επόμενες εκλογές βάλτε εσείς υποψηφιότητα. Ο λαός θα σας βγάλει παμψηφί.

Είναι μοναδική ευκαιρία για σας και την πατρίδα.
Αναγνώστης

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν κατά 4% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Μάρτιο του 2024

Οι άνδρες ανήλθαν σε 345.445 άτομα (ποσοστό 35,4%) και οι γυναίκες ανήλθαν σε 630.928 άτομα …