Ο Σ.Τ.ΤΗΛ.Ν.Ε ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ TELETIME

ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.
Κύριε Πρόεδρε, σε συνέχεια προηγούμενων επιστολών του Συλλόγου μας που αφορούσαν στον  τηλεοπτικό σταθμό της Πάτρας TELETIME και εν όψει της σχετικής συζήτησης την Τρίτη 10-01-2012, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις απόψεις μας εκπροσωπώντας τους τεχνικούς που εξακολουθούν να εργάζονται στο σταθμό, αλλά και τους δεκάδες απολυθέντες από αυτόν, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.
Με μεγάλη έκπληξη παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα την εργοδοσία του TELETIME, η οποία όχι μόνο δεν συμμορφώθηκε με τις αποφάσεις της Αρχής σας που τους
υποχρέωνε να αποκαταστήσουν τον ενημερωτικό χαρακτήρα του καναλιού, αλλά τις τελευταίες ημέρες και όλως τυχαίως (?) λίγο πριν την συνεδρίαση του Ε.Σ.Ρ. με εντολή των διοικούντων «ανέβηκε» κάρτα που προβάλλεται διαρκώς παράλληλα με το πρόγραμμα, στην οποία ούτε λίγο ούτε πολύ, σχετίζεται η συνέχιση της λειτουργίας του TELETIME με τις αποφάσεις της Αρχής σας σε σχέση με το αίτημα της μετατροπής του από ενημερωτικό σε ψυχαγωγικό.
Εμείς από την πλευρά μας, δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά ότι απαιτούμε την άμεση επανέναρξη των δελτίων ειδήσεων και των ενημερωτικών εκπομπών του καναλιού, όπως προβλέπεται στην άδεια εκπομπής που του έχει προσωρινά παραχωρηθεί από το κράτος. Θεωρούμε, ότι η περιοχή μας και οι πολίτες της, εκτός από το να παρακολουθούν  κινούμενα σχέδια και νεανικές σειρές, πρέπει να έχουν την δυνατότητα να εκφράσουν την γνώμη τους και τα προβλήματα τους προς τους τοπικούς φορείς και την κυβέρνηση, και αυτό  μπορεί να συμβεί  μόνο μέσα από έναν αμιγώς ενημερωτικό σταθμό, όπως ήταν μέχρι πρότινος, το TELETIME.
 
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία άνοδος 4,48% και ετήσια κέρδη 12,52%

Η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδος υπερέβη τα επίπεδα των 100 …