Οι εργαζόμενοι της hellas online προσφέρουν εθελοντικά

Πολύ θετική και ενθουσιώδης ήταν η ανταπόκριση των εργαζομένων της hellas online στη συγκέντρωση αγαθών πρώτης ανάγκης για οργανισμούς παιδικής πρόνοιας σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Δεσμός» που στοχεύει στη μέγιστη αξιοποίηση κάθε είδους πλεονάσματος και δωρεάν παροχής υπηρεσιών από επιχειρήσεις, ιδιώτες και εργατικό δυναμικό προς οργανισμούς, ιδρύματα και κοινωνικούς φορείς, με στόχο την αντιμετώπιση ανθρωπιστικών και κοινωνικών αναγκών.
Οι εργαζόμενοι της hellas online, εθελοντικά, συγκέντρωσαν είδη

προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας, καθώς και παιχνίδια και είδη ζωγραφικής που είναι απαραίτητα για την λειτουργία των επόμενων μηνών των οργανισμών που είχαν επιλεγεί.

Συγκεκριμένα, ομάδα των εργαζομένων μαζί με το «Δεσμό» τα παρέδωσαν στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» που φιλοξενεί 30 παιδιά από την περιφέρεια με τις μητέρες τους, τα οποία πάσχουν από κάποια μορφή καρκίνου και ακολουθούν θεραπεία στο Νοσοκομείο Ελπίδα, καθώς και στη Στέγη Ανηλίκων «Ο Καλός Ποιμήν» που λειτουργεί στα Καμίνια από το 1965 και παρέχει στέγη, ρούχα, υγειονομική περίθαλψη και εκπαίδευση σε 35 αγόρια και κορίτσια από 6 έως 17 ετών, ενώ συνολικά συντηρεί 150 παιδιά που μένουν με οικογένειες - ανάδοχες και μη - με σοβαρά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΠΕΚΑ: Αυξημένο επίδομα σε 59.000 μητέρες – Τη Μεγάλη Τρίτη η καταβολή

Οι 58.912 γυναίκες που γέννησαν εντός του 2023 και έχουν λάβει ήδη το πλήρες ποσό …