ΡΟΔΟΣ: Απλήρωτοι από πέρυσι εργαζόμενοι σε 29 ξενοδοχεία του νησιού

Χειρότερη από πέρυσι δείχνει πως θα είναι η κατάσταση για τους ξενοδοχοϋπαλλήλους της περιοχής μας, οι οποίοι δεν έχουν καλά – καλά ξεκινήσει δουλειά και ζητούν την παρέμβαση του εισαγγελέα προκειμένου να λάβουν τα δεδουλευμένα τους!Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Κωνσταντίνος Μπούτσικος έχει ήδη στα χέρια του λίστα με τα ονόματα 29 ξενοδοχειακών μονάδων που ανήκουν σε συνολικά 15 επιχειρηματίες στο νησί της Ρόδου και οι οποίοι οφείλουν μισθούς στο προσωπικό τους. Όπως είναι γνωστό, και πέρυσι έγινε παρέμβαση από τον εισαγγελικό λειτουργό προκειμένου οι εργαζόμενοι να πάρουν τα δεδουλευμένα τους, ενώ ορισμένες περιπτώσεις έχουν ήδη πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Βάση των ίδιων πληροφοριών ο κ. εισαγγελέας αναμένεται να

ζητήσει να έχει συνάντηση με εκπροσώπους και των 29 ξενοδοχείων της Ρόδου για το θέμα αυτό. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως εκτός από τους εργαζόμενους που έχουν να … λαβαίνουν τους μισθούς τους, υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός ξενοδοχοϋπαλλήλων οι οποίοι δεν έχουν ακόμη προσληφθεί στα ξενοδοχεία που απασχολούνταν τα προηγούμενα χρόνια.

«Το θέμα της επαναπρόσληψης είναι εξίσου σημαντικό» επεσήμανε ο πρόεδρος του σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων της περιοχής μας κ. Θανάσης Σταμούλης, τονίζοντας πως υπάρχουν περιπτώσεις όπου εργαζόμενοι διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους από την προηγούμενη σαιζόν και παράλληλα κινδυνεύουν να μείνουν άνεργοι τη φετινή!

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρωμανός: Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάζει

«Ενα κανονικό κόμμα θα κατέθετε υπόμνημα στον Άρειο Πάγο εμπρόθεσμα και δεν θα έπαιζε γελοίο …