Δεν προλαβαίνετε να φάτε στη δουλειά: Έρχονται τα στυλο-μαχαιροπίρουνα!

Δεν προλαβαίνετε να φάτε στη δουλειά: Έρχονται τα στυλο-μαχαιροπίρουνα!
Είναι βέβαιο πως οι εργαζόμενοι απανταχού γης θα καταριούνται τον σχεδιαστή αυτού του αμφιλεγόμενου προϊόντος. Ουσιαστικά, πρόκειται για καπάκια στυλό, μόνο που στη θέση του κλασικού αιχμηρού τελειώματος, εμφανίζεται η άκρη ενός κουταλιού, πιρουνιού ή μαχαιριού. Στόχος, οι εργαζόμενοι να μην εγκαταλείπουν ούτε στιγμή τα γραφεία τους-ούτε καν για να γευματίσουν. 
 
Τώρα, θα μπορούν να το κάνουν (και) αυτό, μπροστά στην αγαπημένη τους οθόνη…
 
Βέβαια, η περιγραφή του Dine Ink Utensil Set, όπως το ονομάζουν οι κατασκευαστές του, είναι διαφορετική: "Έτυχε ποτέ να κάθεστε στο γραφείο έτοιμοι να απολαύσετε το γεύμα σας, όταν συνειδητοποιήσατε πως έχετε ξεχάσει τα μαχαιροπίρουνα;"…Πλέον με 9 δολάρια, εκτός των εξόδων αποστολής, κάθε εργαζόμενος θα μπορεί πανευτυχής να μη σηκώνεται απ’ το γραφείο του παρά μόνο για έναν λόγο. 
 
Αλλά ποιος ξέρει-μπορεί στο άμεσο μέλλον να προκύψει κάποια ανάλογη συσκευή, που θα προσφέρεται να τον βγάλει και από αυτό τον "κόπο"…
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ο Στέφανος Κασσελάκης στον ΣΚΑΪ

Το Σάββατο 27/04 στις 05.30, στην εκπομπή «ΚΑΛΗΜΕΡΑ» με τον Χρήστο Κούτρα Αύριο, Σάββατο 27/04 ο …