ΚΥΠΡΟΣ: Στο ΥΠΟΙΚ οι απολυμένοι εργαζόμενοι των Κυπριακών Αερογραμμών

Στο ΥΠΟΙΚ οι απολυμένοι εργαζόμενοι των Κυπριακών ΑερογραμμώνΔιαμαρτυρία έξω από το ΥΠΟΙΚ πραγματοποιούν οι απολυθέντες εργαζόμενοι των Κυπριακών Αερογραμμών.

Σύμφωνα με τις συντεχνίες των εργαζομένων ΣΥΝΥΚΑ ΣΕΚ, ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ, ΣΥΠΚΚΑ, ΑΣΥΣΕΚΑ, οι απολυθέντες των Κυπριακών Αερογραμμών διαμαρτύρονται έντονα για το γεγονός ότι ο ΥΠΟΙΚ δεν ανταποκρίνεται σε επανειλημμένες γραπτές και τηλεφωνικές εκκλήσεις, των εκπροσώπων τους, για καθορισμό συνάντησης, ώστε να συζητηθούν θέματα, που τους αφορούν.

Επίσης υποστηρίζουν ότι το ΥΠΟΙΚ καθυστερεί στην καταβολή των ωφελημάτων των απολυθέντων εργαζομένων, παρόλο που η Βουλή αποδέσμευσε το απαραίτητο ποσό από τις 4/5/2015.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για ΑΙΓΙΣ: Mάχη το καλοκαίρι

Ο κος Κικίλιας επεσήμανε μεταξύ άλλων πως μέσα σε 9 μήνες προκηρύχθηκαν διαγωνισμοί ύψους 1,5 …