Δευτέρα απόγευμα ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια στην Πάτρα για εργασία στην Αυστραλία

21

Το συγκεκριμένο σκίτσο του Αρκά, μπορεί να είναι μια χιουμοριστική νότα λόγω των εκλογών που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα, εντούτοις απηχεί και τις απόψεις πολλών Ελλήνων. Γιατί όταν ο Έλληνας ενημερώνεται σωστά, τότε λαμβάνει και τις σωστές αποφάσεις.

Όσοι ενδιαφέρεστε για σπουδές & εργασία στην Αυστραλία, το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα ΙΤΗΕΑ διοργανώνει δωρεάν ενημερωτικά σεμινάρια πάνω στα θέματα που σας αφορούν.

Ένα επιτελείο στελεχών του ΙΤΗΕΑ μαζί με Πιστοποιημένη Σύμβουλο Μετανάστευσης, θα απαντήσουν σε όλα τα ζητήματα που άπτονται τις μεταναστευτικής πολιτικής, όρους για σπουδές και εργασία στην Αυστραλία.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σήμερρα στις 5 μ.μ στην Ισόγεια αίθουσα συνεδρίων του Τ.Ε.Ε Δυτικής Ελλάδος Τριών Ναυάρχων 40 (αμέσως μετά τη Ρήγα Φερραίου ανεβαίνοντας).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέσω email στο learnitnow@hotmail.gr με τις παρακάτω πληροφορίες ή εναλλακτικά στο τηλέφωνο 2610220583 :
- ονοματεπώνυμo
- κινητό τηλέφωνο
- τηλέφωνο κατοικίας
- email

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΥΠΕΘΟ: Για πρώτη φορά με ελάχιστο τίμημα και ηλεκτρονικές δημοπρασίες οι παραχωρήσεις αιγιαλών

Για τις παραχωρήσεις που θα γίνουν ώς τις 31 Δεκεμβρίου 2025 έχει τεθεί μία ακόμη …