Ξεκινά στους Δήμους η καταβολή των επιδομάτων πρόνοιας

proniaka-epidomata-patratora1-800x510
Σήμερα πιστώνονται οι λογαριασμοί των δικαιούχων των προνοιακών επιδομάτων για το δίμηνο Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου 2015, στο Δήμο Ελευσίνας, όπως κατέστησε σαφές η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Ελευσίνας.
Ανάλογη ανακοίνωση για σήμερα εξέδωσε και ο Δήμος Κοζάνης, που ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους, ότι η καταβολή των επιδομάτων πρόνοιας για το δίμηνο Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2015, πραγματοποιείται από σήμερα Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015.
Από το Δήμο Καρδίτσας ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες ελέγχου και οριστικοποίησης της καταβολής των προνοιακών επιδομάτων των μηνών Σεπτεμβρίου- Οκτωβρίου 2015, η οποία γίνεται μέσω των Διατραπεζικών Συστημάτων ΔΙΑΣ Α.Ε.Tα χρήματα αναμένεται να πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων την Τρίτη 17 Νοεμβρίου.

Την ίδια ημέρα όπως  ανακοίνωσε το Γραφείο Πρόνοιας και Προνοιακών Επιδομάτων του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Μέριμνας του Δήμου Λαμιέω, θα αρχίσει και αυτό την καταβολή στους δικαιούχους του 5ου Διμήνου των Προνοιακών Επιδομάτων (Σεπτέμβριος- Οκτώβριος), από τις κατά τόπους συνεργαζόμενες με τους δικαιούχους Τράπεζες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Πρόνοιας και Προνοιακών Επιδομάτων που βρίσκεται στο ισόγειο του Δημαρχείου επί της οδού Φλέμιγκ και Ερυθρού Σταυρού ή στα τηλέφωνα: 22313-51024 και 22313-51025.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Survivor 2024: «Στην κόψη του ξυραφιού» οι σχέσεις Περπατάρη και Ταλαδιανού

«Για να το είπα, σαν βλάκας θα έκανε», σχολίασε ο Περπατάρης Σε οριακό επίπεδο έχει …