ΓΣΕΕ: 3 Δεκεμβρίου όλοι στους δρόμους

apergia-gsee-adedy-sugkentrosi-pedion-areos-poreia

Ετοιμάζονται τα Συνδικάτα όλων των κλάδων, για μαζική, δυναμική και αποφασιστική συμμετοχή στην 24ωρη Πανελλαδική Πανεργατική απεργία που προκήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ για την προσεχή Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015, δείχνοντας τα δόντια του λαού, που δεν διαδηλώνει για την στήριξη της κυβέρνησης όπως άφησε την πρώτη φορά να φανεί ο ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας την δριμεία αντίδραση της κοινωνίας, αλλά εναντίον της κυβερνητικής πολιτικής της εξαθλίωσης και της απελπισίας.

Στην απεργία προς το παρόν έχουν ανακοινώσει την συμμετοχή τους:

-Οι δημοσιογράφοι σε όλα τα έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά ΜΜΕ, θα απεργήσουν την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, από τις 6:00 της Τετάρτης 2 Δεκεμβρίου έως τις 6:00 της επομένης 3 Δεκεμβρίου, όπως ανακοίνωσε η ΠΟΕΣΥ

-Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία θα συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν η ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ για την Πέμπτη 3/12

-Το Σωματείο Εργαζομένων του ΟΑΣΑ συνεδριάζει σήμερα για να αποφασίσει την μορφή της κινητοποίησης του

-Οι εργαζόμενοι στους δήμους, στις Περιφέρειες, καθώς και οι εργαζόμενοι στα προγράμματα της Κοινωφελούς Εργασίας (Πεντάμηνα)

-Η ΠΝΟ ανακοίνωσε  ότι τα πλοία της θα ακινητοποιηιούν στα λιμάνια όλης της χώρας από τη 00:01 τα ξημερώματα της Πέμπτης έως τις 23:59 το βράδυ της ίδιας ημέρας.

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΠΕΚΑ: Αυξημένο επίδομα σε 59.000 μητέρες – Τη Μεγάλη Τρίτη η καταβολή

Οι 58.912 γυναίκες που γέννησαν εντός του 2023 και έχουν λάβει ήδη το πλήρες ποσό …