Προσωπικό ζητά το Χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας

xionodromiko
Προσλήψεις εποχικού προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη εποχικών αναγκών του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας και για χρονική διάρκεια έως τέσσερις (4) μήνες ενέκρινε το Υπουργείο Οικονομίας. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την απόφαση για την κάλυψη των εποχικών αναγκών του νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου με την επωνυμία «Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας», απαιτείται η πρόσληψη εποχικού προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως 4 μήνες, για το έτος 2015−2016 τον αριθμό του προσωπικού κατά κατηγορία και κλάδο, για την κάλυψη των ανωτέρω αναγκών:
-ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Έως 4 ΜΗΝΕΣ 1 θέση
-TE ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ Έως 4 ΜΗΝΕΣ 1 θέση
-ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ Η/Υ Έως 4 ΜΗΝΕΣ 1 θέση
-ΥΕ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ Έως 4 ΜΗΝΕΣ 12 θέσεις
Εποχικό προσωπικό με σύναψη σύμβασης έργου
-ΑΤΟΜΩΝ ΠΕ ΙΑΤΡΩΝ (ειδικότητα Γενικής Ιατρικής) Έως 4 ΜΗΝΕΣ 1 θέση
Από τις προσλήψεις δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού, αφού οι δαπάνες μισθοδοσίας των παραπάνω υπαλλήλων θα καλυφθούν από ίδια έσοδα του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τελικός Euroleague Final Four 2024. Ώρα, κανάλι τηλεόρασης

Ο τελικός Euroleague Final Four 2024 (Basket) θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Μαΐου 2024 στη …