270 ευρώ η επιδότηση ανά στρέμματος βιολογικών προϊόντων

agrotikoi-synetairismoi

Στη μετατροπή ή τη διατήρηση των πρακτικών της βιολογικής γεωργίας με σκοπό την ενθάρρυνση των αγροτών να συμμετάσχουν σε τέτοια συστήματα, απαντώντας έτσι στη ζήτηση της κοινωνίας για τη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον γεωργικών πρακτικών, στοχεύει η κοινοτική χρηματοδότηση προϋπολογισμού 600 εκατ. ευρώ για τη στροφή στη βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία.
Αυτό μεταφράζεται σε επιδότηση έως και 270 ευρώ το στρέμμα, για όλους εκείνους που θέλουν να ασχοληθούν με την καλλιέργεια βιολογικών προϊόντων.
Μήπως να το σκεφτείτε σοβαρά αφού το πρόγραμμα έχει τριετή διάρκεια και η Ελλάδα έχει την βοήθεια της φύσης που της έχει προσφέρει κατάλληλο κλίμα και έδαφος για αυτό.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σεισμός τώρα στην Ζαχάρω Ηλείας

Σεισμός τώρα στην Ηλεία μεγέθους 3.1 Ρίχτερ με επίκεντρο βορειοδυτικά της Ζαχάρως Ηλείας   Γεωδυναμικό …