Δέσμευση για πληρωμή των συμβεβλημένων γιατρών του ΕΟΠΥΥ

311giatros-fakelaki

Τις επισκέψεις της περιόδου Ιουλίου, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου 2015, αν και βρισκόμαστε ήδη στο τρίτο δεκαήμερου του Ιανουαρίου του 2016, θα πληρωθούν άμεσα οι συμβεβλημένοι ιατροί του ΕΟΠΥΥ, με την δέσμευση που έδωσε ο πρόεδρος του Οργανισμού, μετά την επαφή για το θέμα που είχε με το υπουργείο Υγείας.
Το πότε ακριβώς θα τους καταβληθούν τα χρήματα δεν είπε, δίνοντας ημερομηνίες, αλλά υποστήριξε ότι πρόκειται για τις επόμενες ημέρες.
Ωστόσο συμπλήρωσε ότι η νέα διοίκηση του ΕΟΠΥΥ, έχει ξεκινήσει και τις διαδικασίες οριστικοποίησης της έκδοσης των ενταλμάτων Οκτωβρίου και Νοεμβρίου 2015, με σκοπό να μην καθυστερήσουν άλλο ούτε και αυτές οι πληρωμές, καθώς στοχεύει στο να κλείσει τις εκκρεμότητες της περασμένης περιόδου.

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Άνοιξε η συζήτηση για διεξαγωγή debate και στον ΣΥΡΙΖΑ

Βουλευτές και στελέχη που βρίσκονται στην πλευρά των «87» τοποθετούνται συνεχώς υπέρ μια τηλεμαχίας - …