1.400 προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ

asep

Σε 1.400 προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ σε 250 Δήμους της χώρας με πληθυσμό άνω των 10.000 κατοίκων, θα προχωρήσει το υπουργείο εργασίας για να καλύψει τις ανάγκες των Κέντρων Κοινότητας, που θα λειτουργήσουν προσεχώς και από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα ενσωματωθούν με τα προγράμματα Δια Βίου Μάθησης.

Την αποκάλυψη έκανε την Τρίτη η αναπληρώτρια υπουργός κοινωνικής αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, η οποία κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Τα Κέντρα Κοινότητας θα ανοίξουν τις πύλες τους από την 1 Ιουλίου. Θα προσληφθούν μέσω ΑΣΕΠ 1.400 άτομα από τους δήμους που θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα προνοιακής πολιτικής της κυβέρνησης. Άμεσα θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σήμερα η κοινή επίσκεψη Μηστοτάκη Ιερώνυμου στο Δήλεσι - Τι είπε στον ΣΚΑΪ ο πρωθυπουργός για την Εκκλησία, την πίστη και τα πολιτικά του σχέδια

Η κοινή παρουσία του πρωθυπουργού και του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου στο Δήλεσι «μεταφράζεται» ως μια νέα …