7 Απριλίου: Προσωπικό Ασφαλείας σε ΕΚΑΒ-Δημόσια Νοσοκομεία

nosokomeio ergazomenoi

Μόνο τα έκτακτα και επείγοντα περιστατικά θα εξυπηρετηθούν στις 7 Απριλίου, την προσεχή Πέμπτη, από τα δημόσια νοσοκομεία και το ΕΚΑΒ, λόγω της προαναγγελθείσας 24ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ.

Την ανακοίνωση έκαναν τόσο ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, όσο και το Σωματείο Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ, που εξήγγειλαν τη συμμετοχή τους στην απεργία.

Το ΕΚΑΒ σημειώνει στην ανακοίνωσή του πως:

«Το ΕΚΑΒ συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ που έχει προκηρυχθεί για την Πέμπτη 07-04-2016 ενάντια στην οικονομική εξαθλίωση και κατάργηση των ασφαλιστικών και εργασιακών δικαιωμάτων που θέλουν να οδηγήσουν η Κυβέρνηση με τους Ευρωπαίους δανειστές και το ΔΝΤ τον Ελληνικό λαό».

Από την άλλη ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιου του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, κατά τη συνεδρίασή του τη Παρασκευή 1 Απριλίου 2016, αποφάσισε να συνεχίσει, σε συνεργασία με όλους τους κοινωνικούς φορείς, να αντιδρά ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που καταστρέφει, μαζί με το φορολογικό, κάθε παραγωγική διαδικασία οδηγώντας πολύ κόσμο στην ανεργία και στη μετανάστευση.»

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …