Άμεση η πρόσληψη 20 Δημοτικών Εργαζομένων

jobccfxqccfjl4e073924a3755
Ότι θα προσλάβει εργατικό και τεχνικό προσωπικό για απασχόληση μέχρι και πέντε (5) ημερομίσθια κατ' άτομο το μήνα, συνολικού αριθμού είκοσι (20) ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του, ανακοινώνει ο Δήμος ΔΩΔΩΝΗΣ Νομού Ιωαννίνων, ύστερα από την υπ' αριθ. 75/2016 απόφαση του Δημοτικού του Συμβουλίου.
Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία τεσσάρων εργασίμων ημερών (4) από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων της έδρας του Δήμου Δωδώνης, ήτοι μέχρι και την Παρασκευή 08 Απριλίου 2016.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1. Αίτηση προς τον Δήμο Δωδώνης.
2. Αντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας
3. Κυρωμένο φωτοαντίγραφο απολυτήριου τίτλου
4. Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα ειδικά τυπικά προσόντα
5. Υπεύθυνη δήλωση ότι τα δικαιολογητικά είναι αληθή
6. Αποδεικτικό κατοχής ΑΜΚΑ
7. Αποδεικτικό κατοχής ΑΦΜ
8. Αποδεικτικό κατοχής Αριθμού Μητρώου Ι.Κ.Α
9. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
10. Βεβαίωση Μονίμου Κατοικίας.
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Δήμου Δωδώνης (Δ/νση: Αγία Κυριακή, τηλ:2654360139 ) και αρμόδιος για την παραλαβή είναι η υπάλληλος κ. Μπόμπολη Αλεξάνδρα κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Η παρούσα αναρτάται στη Διαύγεια και την ιστοσελίδα του Δήμου, καθώς και στους χώρους ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων .
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

EE: Η Επιτροπή χρηματοδοτεί καινοτόμες ιδέες για τη μείωση της μακροχρόνιας ανεργίας

Η προκήρυξη προσκλήσεων υποβολής προτάσεων για την επίτευξη αυτού του σκοπού ανακοινώθηκε στο πρόσφατο σχέδιο …