«Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας Πάτρας»: Κυβέρνηση vs Συμφέροντα 0-1(VIDEO)

katharistries

Τελικά «Κενές περιεχομένου είναι οι όποιες νομοθετικές πρωτοβουλίες των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, οι οποίες είτε γίνονται για επικοινωνιακούς λόγους, προκειμένου να ισχυρίζονται ότι παλεύουν ενάντια στα συμφέροντα και τους μεγαλοεργολάβους, κοροϊδεύοντας τις καθαρίστριες, είτε -ακόμα χειρότερα -τα συμφέροντα (εργολάβοι και ορισμένες διοικήσεις νοσοκομείων) είναι ισχυρότερα και η Κυβέρνηση με τον αρμόδιο Υπουργό Υγείας ανήμποροι...»

Και αυτό δεν το λέμε εμείς το αποδεικνύει η ωμή πραγματικότητα με όσα εξελίσσονται τα τελευταία 24ωρα στο Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας Πάτρας, εκεί όπου αναμενόταν μέχρι τις 15 Απριλίου, όπως είχαμε αποκλειστικά ενημερώσει από τις 29 Μαρτίου με αναλυτικό ηχητικό ρεπορτάζ, να προκηρυχθεί ο διαγωνισμός των απευθείας ατομικών συμβάσεων εργασίας των καθαριστριών, ώστε να μην διενεργηθεί στις 24 του μηνός, νέος διαγωνισμός παράδοσης της καθαριότητας του νοσηλευτικού ιδρύματος, σε εργολάβο….(«Δυσοσμία» παραβιάσεων εργατικών δικαιωμάτων-ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ(VIDEO))

Πριν προλάβει να στεγνώσει όμως το μελάνι, ήρθε αυτό που ουσιαστικά είχε προαναγγείλει το ergasianews.gr, καθώς προκηρύχθηκε νέος διαγωνισμός για εργολάβο ενός μήνα διάρκειας, στο νοσηλευτικό ίδρυμα με την αιτιολογία των διοικούντων ότι «είχαν ερωτηματικά για την έγκαιρη απάντηση σε ερωτήματά τους για την καλύτερη διοργάνωση του διαγωνισμού των ατομικών συμβάσεων».

«Θέλουν τους εργολάβους και όλοι καταλαβαίνουν το γιατί. Αν δεν ήταν αυτό θα υλοποιούσαν την εντολή του υπουργείου και θα μας έδιναν τον τομέα καθαριότητας με τις ετήσιες συμβάσεις που προβλέπει η εγκύκλιος του υπουργείου», κατήγγειλε στο ergasianews.gr, η απολυμένη από εργολάβο του νοσοκομείου Γαλάτια Πουλιάση.

Στο θέμα ζητήθηκε και πάλι η άποψη για το τι συμβαίνει πραγματικά του διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιώργου Γιαννόπουλου, ο οποίος επιβεβαίωσε την αρνητική εξέλιξη, για την οποία ενημερώθηκε εκ των υστέρων της ανακοίνωσης του διαγωνισμού, δηλώνοντας από την πλευρά του ότι καταβάλλονται ακόμα  προσπάθειες να καλυφθεί ο χρόνος και να προκηρυχθεί μέχρι και τις 15 του μηνός ο διαγωνισμός των ατομικών συμβάσεων, αλλιώς η επόμενη ημερομηνία που ελπίζει ότι όλα θα είναι έτοιμα είναι η 24η Απριλίου.

«Πιστεύω ότι στις επόμενες ημέρες θα έχουμε καλύτερη συνεργασία με την διοίκηση του νοσοκομείου, για την διευθέτηση του ζητήματος. Οπωσδήποτε να ξέρουν οι καθαρίστριες ότι τρέχουμε να καλύψουμε τα κωλύματα  και να προλάβουμε τις προθεσμίες».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Αυτός που δυσφημεί τη χώρα, είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης

"Ήταν η δική του Κυβέρνηση, που πρότεινε την αντισυνταγματική ρύθμιση που μόνο στόχο είχε τη …