Θέση εργασίας για Έλληνα στις...Μπαχάμες

bahamas_859247338

Υπεύθυνο για το κατάστημά της στις εξωτικές Μπαχάμες ζητά η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων, αναρτώντας  την αγγελία της στο διαδίκτυο τονίζοντας πως ο μηνιαίος μισθός του  ατόμου που θα επιλεγεί θα είναι 1.200 δολάρια και θα του παρέχει αυτοκίνητο, διαμονή, εισιτήρια, τα έξοδα για την έκδοση βίζας και εκπαίδευση.

Η Ελληνική αυτή επιχείρηση είναι τα καταστήματα εστίασης ο «Γρηγόρης».

"Ο υποψήφιος πρέπει να είναι έως 35 ετών, να γνωρίζει Αγγλικά, να είναι επικοινωνιακός, πρόσχαρος, πρόθυμος, εργατικός, συνεπής και συνεργάσιμος. Είναι επιθυμητή η επαγγελματική εμπειρία στον κλάδο της εστίασης", σημειώνεται στην αγγελία.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πιερρακάκης: Τα Πειραματικά, πυλώνας στρατηγικής για βελτίωση σχολείων

Επιπλέον, σήμερα ολοκληρώθηκε και η διαδικασία απόδοσης τυχαίου αριθμού προτεραιότητας, σε περίπτωση ισοβαθμίας στα Πρότυπα …