Στο ΕΚ Σερρών ο τοπικός βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

TZELEPIS-825x480

Τα μεγάλα ζητήματα που  αφορούν στους εργαζομένους του Νομού Σερρών, απασχόλησαν την συνάντηση που είχε ο Βουλευτής της   Δημοκρατικής   Συμπαράταξης(ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) του Νομού Σερρών Μιχάλης Τζελέπης, με το Προεδρείο  του τοπικού Εργατικού κέντρου, στο οποίο προεδρεύει ο  Άλκης Απιδόπουλος.

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου ενημέρωσε τον Βουλευτή για   τα   προβλήματα   που   αντιμετωπίζουν   οι   εργαζόμενοι   του   Νομού και του ζήτησε επίσης να προβεί σ’ όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, για την άμεση αποπεράτωση και παράδοση των εργατικών κατοικιών.

Από την πλευρά του ο βουλευτής εστίασε στις Κοινοβουλευτικές   ενέργειες   που   έχει   ήδη   προβεί, με επίκεντρο την ερώτηση που έχει καταθέσει σχετικά   με   τον   «αποκλεισμό   των   Δήμων   Σερρών,   Νέας   Ζίχνης, Ηράκλειας,   Βισαλτίας,   Εμμ.   Παππά   και   Αμφίπολης   του   Ν.   Σερρών   από   το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας», προς τους Υπουργούς: Εργασίας, Κοινωνικής  Ασφάλισης  και  Κοινωνικής   Αλληλεγγύης  ΓιώργοΚατρούγκαλο, Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή και Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη, ενώ δεσμεύτηκε και να την καταβολή προσπάθειας για να τακτοποιηθεί άμεσα το ζήτημα αποπληρωμής των δεδουλευμένων  μηνών στους εργαζόμενους των κοινωνικών δόμων: «Βοήθεια στο σπίτι» και «Καθαρίστριες εκπαίδευσης.

Η εποικοδομητική συνάντηση του Εργατικού κέντρου Σερρών με τον τοπικό βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κατέληξε με την δέσμευση και των δύο πλευρών, για συντονισμό κοινών πλέον ενεργειών, για να πετύχουν την ένταξη των Δήμων του Νομού στο σύνολό τους στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Επιστολική ψήφος - Κεραμέως: Πώς θα την στείλετε με τρία απλά βήματα

«Δείτε πώς θα στείλετε την ψήφο σας με τρία απλά βήματα» αναφέρει η υπουργός Εσωτερικών …