ΠΡΟΣΟΧΗ: Αποσύρεται βαφή αυγών

avga

Την άμεση απόσυρση της ΒΑΦΗΣ ΑΥΓΩΝ σε μορφή βαμμένων νημάτων, που διαθέτει στην αγορά η εταιρεία DELFINO INTERNATIONAL, ζήτησε με την έκθεση εξέτασης του, το Γενικό Χημείο του Κράτους, καθώς το προϊόν κρίθηκε "ΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟ – ΜΗ ΑΣΦΑΛΕΣ", διότι δεν ταυτοποιήθηκαν οι επιτρεπόμενες από τη νομοθεσία χρωστικές για τη διακοσμητική χρώση των κελύφων των αυγών.

Με την υπ’ αριθμ. 4522/25-4-16 ανακοίνωση της, κινήθηκαν και είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες  η διαδικασία απόσυρσης του εν λόγω προϊόντος από την επιχείρηση DELFINO INTERNATIONAL.

"Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν να μην το χρησιμοποιήσουν.

Με αφορμή το παραπάνω γεγονός εφιστούμε την προσοχή στο καταναλωτικό κοινό ώστε να χρησιμοποιεί για τη διακοσμητική χρώση των αυγών μόνο τυποποιημένες βαφές αυγών στις οποίες αναγράφεται σαφώς στα συστατικά τους ότι περιέχουν τις επιτρεπόμενες από το Νόμο χρωστικές τροφίμων", σημειώνεται στην ανακοίνωση-ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού από την αρμόδια υπηρεσία.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Κέρδη 9,99% στο πρώτο τρίμηνο του 2024 δείχνει το κλείσιμο

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε σήμερα στις 1.422,35 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,34%. Με ήπια άνοδο …