24 ώρες για υποβολή δικαιολογητικών 6 συνολικά προσλήψεων

ergasias_top-620x330

Με σύναψη ατομικών συμβάσεων μίσθωσης έργου, θα  γίνουν οι συνολικά 6 προσλήψεις, στην ειδικότητα της φύλαξης στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας-Νοσηλευτική Μονάδα Καλαμάτας.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από την ανάρτηση της παρούσας στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, στην ιστοσελίδα του Γ.Ν.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - Ν.Μ.ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (www.nosokomeiokalamatas.gr) και στον Πίνακα Ανακοινώσεων, θα είναι εντός 10 ημερών από την τελευταία δημοσίευση στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου Καλαμάτας, μέχρι και την 04/05/2016.

Τα δικαιολογητικά παραδίδονται σε σφραγισμένο φάκελο μέχρι την ημερομηνία και ώρα υποβολής των αιτήσεων.

Η χρονική διάρκεια της σύμβασης μίσθωσης έργου είναι από την ημερομηνία υπογραφής σύμβασης (έως 31/12/2017). Η σύμβαση παροχής έργου υπηρεσίας φύλαξης αφορά 5νθήμερη - 8ωρη ημερήσια εργασία, ώστε να καλύπτονται όλα τα τμήματα του έργου και οι εν γένει ανάγκες φύλαξης του Ν.Π.Δ.Δ.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα της Αιτήσεως και της Υπεύθυνης Δήλωσης του άρθρου 8 παρ. 4. του Ν. 1599/1986:
α) στο Τμήμα Πρωτοκόλλου, της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαμάτας,
β) στο δικτυακό τόπο του Ιδρύματος (www.nosokomeiokalamatas.gr) και συγκεκριμένα στο χώρο των «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ».
Η Πρόσκληση αυτή, το έντυπο της σχετικής αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος και η Υπεύθυνη Δήλωση του άρθρου 8 παρ. 4. του Ν. 1599/1986 να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Γ.Ν.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - Ν.Μ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Οριακή άνοδος 0,06%, στα 175,44 εκατ. ευρώ ο τζίρος

Πάντως η αγορά έκλεισε με θετικό πρόσημο για έκτη συνεδρίαση στη διάρκεια των οποίων ο …