Η απόλυση ακολούθησε τη βαρεμάρα και οδήγησε στην μήνυση εργαζόμενο

dikastirio_

44χρονος εργαζόμενος σε γαλλική εταιρεία αρωμάτων, που ήταν «κατάκοπος» όπως υποστήριξε από την εργασία του υπέβαλλε μήνυση  στον εργοδότη του, μόλις τον απέλυσε, απαιτώντας την οικονομική του αποζημίωση, για την μεγάλη του βαρεμάρα!!!

Ζητά έτσι από τον εργοδότη αποζημίωση 360.000 ευρώ, γιατί όπως δήλωσε ο Γάλλος μηνυτής Φρεντερίκ Ντενάρ 44 ετών, η επιχείρηση τον είχε παροπλίσει για μία 4ετία, οδηγώντας τον στην απόλυτη αχρηστία για να τον πετάξει μετά με την απόλυση του.

Από την άλλη πλευρά ο εργοδότης του, τον αμφισβητεί, με την αιτιολογία ότι ουδέποτε μέχρι την απόλυσή του είχε εκδηλώσει κάποιο παράπονο, "που καθόταν και πληρωνόταν κανονικά..."

Τώρα θα κληθεί η δικαιοσύνη να δώσει την λύση!

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΥΠΕΘΟ: Πρωταθλήτρια Ευρώπης για το 2023 η Ελλάδα στην αύξηση του πραγματικού κατά κεφαλήν ΑΕΠ

Σε όρους συνολικής (σωρευτικής) αύξησης, την περίοδο 2019- 2023 το πραγματικό ελληνικό κατά κεφαλήν ΑΕΠ …