Μας έλειπε ένα ακόμα κόμμα..."Πατριωτικό Κίνημα Νεολαίας ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ"(ΦΩΤΟ)

xristodoylos

Με μία ανακοίνωση μέσω facebook, η Ελλάδα ενημερώθηκε για ακόμη ένα κίνημα πολιτικών προδιαγραφών, το οποίο οι ιδρυτές του αποκαλούν «Πατριωτικό Κίνημα Νεολαίας Χριστόδουλος», το οποίο χαρακτηρίζουν και ως «το  πνευματικό, εθνικό και πολιτιστικό κολλύριο για την ξηροφθαλμία και την πνευματική τύφλωση».

Ιδού και η ανακοίνωσή τους, στην οποία δεν αναφέρουν τα ονόματά τους παρά μόνο ότι είναι υποστηριχτές τα ιδανικά και τις πολιτικές απόψεις του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου:

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση,

«Το Πατριωτικό Κίνημα Νεολαίας «ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ» ξεκίνησε την νέα πορεία μέσω διαδικτύου το Πάσχα της τελευταίας μας ελπίδας. Ο Χριστόδουλος προσφέρει και σήμερα το πνευματικό, εθνικό και πολιτιστικό κολλύριο για την ξηροφθαλμία και την πνευματική τύφλωση, την οποία συνειδητά κάποιοι προκάλεσαν στους νοητούς οφθαλμούς μας.

Μπορούμε να ανακαλύψουμε την δύναμη της πίστης, της θέλησης και της δράσης για να διεκδικήσουμε όλοι μαζί το θαύμα της Ανάστασης του Έθνους, παίρνοντας πίσω την ζωή που μας έκλεψαν και κερδίζοντας την εθνική, οικονομική και ατομική μας αξιοπρέπεια και προκοπή.

Καλούμε  όλα τα Ελληνόπουλα σε μια αντίσταση στην παρακμή που απειλεί να μας εξαφανίσει σε μια εθνική πανστρατιά για την Ανάσταση των ιδεών και την Αναγέννηση των οραμάτων που προσφέρει ο Χριστόδουλος στις καρδιές μας».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γεραπετρίτης: Αναμένουμε από τα Τίρανα να δοθεί η δυνατότητα στον Μπελέρη να ορκιστεί νέος ευρωβουλευτής

"Ο Φρέντη Μπελέρης δεν είναι απλά ένας κρατούμενος εκλεγμένος δήμαρχος, αλλά είναι και ένα μέλος …