5 θέσεις ορισμένου χρόνου

arvanitidis-karipidis

Ασφαλιστικά μέτρα κατά του εργοδότη τους, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα που αφορούν τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο του 2016, κατέθεσαν οι εργαζόμενοι της επιχείρησης «Καρυπίδης ΑΕ», που ζουν σε καθεστώς ανησυχίας για το αύριο και κέρδισαν τον πρώτο γύρο αφού η αίτησή τους εκδικάστηκε και είναι άμεσα εκτελεστέα.
Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να διεκδικήσουν με κάθε τρόπο τα δεδουλευμένα τους, αν και η επιχείρηση, ζήτησε αλλά έχασε, την αναβολή της εκδίκασης.
Εντωμεταξύ το πρωί της Παρασκευής, συγκεντρώθηκαν στην Περιφέρεια Ηπείρου, ζητώντας την παρέμβασή της και ενημερώνοντας ότι τα αιτήματα τους είναι:
Να δοθούν τώρα όλα τα δεδουλευμένα.
Να πάρουν την ευθύνη τους κυβέρνηση, υπουργείο, εργοδοσία.
Να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας για τους πάνω από 1.400 πανελλαδικά εργαζόμενους και για τους πάνω από 25 στο νομό Ιωαννίνων
Να δοθούν τώρα έμπρακτα επιδόματα στήριξης για όλους τους εργαζόμενους με ευθύνη της κυβέρνησης, της Περιφέρειας, του Δήμου. Να μην κοπεί το ρεύμα και το νερό στα σπίτια των απλήρωτων εργαζομένων.
Να καταργηθούν άμεσα τα δημοτικά τέλη για τους εργαζόμενους και τις οικογένειες τους.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρυσοχοΐδης στον ΣΚΑΪ: Καθημερινά συλλαμβάνονται 50 άνδρες για ενδοοικογενεική βία

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μιλάει για τα περιστατικά βίας στις οικογένειες και …