ΤΣΑΥ: Δωρεάν παιδικές κατασκηνώσεις

kataskinosipaidia-

Τη φιλοξενία 3000 παιδιών, που ασφαλίζονται στον ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ (ΤΣΑΥ) και έχουν γεννηθεί από 1/1/2002 έως 31/12/2010 σε παιδικές κατασκηνώσεις, για τρεις (3) περιόδους είκοσι δύο (22) ημερών η κάθε μία, ενέκρινε το ΕΤΑΑ.
Το όριο των 3000 παιδιών θα προκύψει από την συμπλήρωση του αριθμού των παιδιών σε συνδυασμό με το Ε1. Για τον υπολογισμό του ποσού αθροίζονται όλα τα εισοδήματα ανεξάρτητα της πηγής που προέρχονται και για τους 2 συζύγους (μισθωτές υπηρεσίες , ελεύθερο επάγγελμα, ενοίκια, τόκοι καταθέσεων κ.λ.π.
Δεν υπάρχει καμία εξαίρεση για την υποβολή του Ε1 και για καμιά κατηγορία ασφαλισμένων. Η κατάταξη των παιδιών στην κατασκήνωση της επιλογής τους και εφ όσον εξαντληθούν οι προσφερόμενες θέσεις ,θα γίνει με συνδυασμό του αριθμού των προσφερομένων θέσεων και των εισοδηματικών κριτηρίων.
Η επιλογή των παιδιών θα γίνει με εισοδηματικά κριτήρια, όπως αναφέρεται στη σχετική αίτηση.
Από τις τυχόν κληρώσεις των υπεράριθμων παιδιών σε κατασκηνώσεις και εφόσον πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια εξαιρούνται και μόνο για αυτές , τα παιδιά των πολυτέκνων με την προσκόμιση της κάρτας πολυτέκνων, τα παιδιά των μονογονεϊκών οικογενειών -προσκομίζοντας υποχρεωτικά πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης- και τα παιδιά θανόντων υγειονομικών που λαμβάνουν σύνταξη.
Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές:
1. Στην Κεντρική Υπηρεσία του Τομέα Υγειονομικών στην Αθήνα, στη Δ/νση του Τομέα Υγειονομικών Θεσσαλονίκης, καθώς και στα Τμήματα και Γραφεία Τ.Υγειονομικών Πειραιά, Αχαΐας, Τρίπολης, Μεσσηνίας, Φθιώτιδας, Μαγνησίας, Λάρισας, Καρδίτσας Κοζάνης, Ιωαννίνων, Έβρου, Λέσβου, Ρόδου, Σερρών και Ηρακλείου, για την 1η, 2η 3η 4η περίοδο από 30 Μαΐου 8.00 π.μ έως 10 Ιουνίου 13.00 μ.μ. (εκτός της Πέμπτης 2 και 9 Ιουνίου), πέραν των οποίων καμία αίτηση δε θα γίνεται δεκτή.
2. Ηλεκτρονικά μετά από σύνδεση με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες με χρήση των κωδικών του γονέα που ασφαλίζει το παιδί, ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες, με δεδομένο ότι είναι πλήρως συμπληρωμένος ο ηλεκτρονικός φάκελος και έχει καταχωρηθεί η ασφαλιστική ικανότητα έως 31-12-2016 .
Πληροφορίες ΕΔΩ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Απεργία στο Δημόσιο Τρίτη 21/5: Ποιοι συμμετέχουν – Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ αποφάσισε νέα 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση στις 21 Μαΐου «ενάντια στην …