Digital tablet pc showing user interface of online job search on display screen, colorful diary book on background

Προκηρύχθηκε νέο πακέτο θέσεων εργασίας

Digital tablet pc showing user interface of online job search on display screen, colorful diary book on background

Προσωπικό µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικού αριθµού τριών (3) ατόµων, προς αντιµετώπιση κατεπειγουσών εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών –επάνδρωση όλων των πλαζ του ∆ήµου Τεµπών που έχουν χαρακτηριστεί πολυσύχναστες για λόγους προστασίας του κοινωνικού συνόλου και τουριστικής προβολής, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει ο ∆ήµος Τεµπών, ως Ναυαγοσώστες.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του ∆ήµου Τεµπών (∆/νση: Μακρυχώρι, τηλ: 24953-50410) και αρµόδιος για την παραλαβή είναι η υπάλληλος κ. Παπαδηµητρίου ∆ήµητρα κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες .

Οι ενδιαφερόµενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά µέσα σε προθεσµία πέντε (5) ηµερών από την εποµένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του ∆ήµου, από 13/05/2016 έως και 17/05/2016.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Απονομή συντάξεων σε ασφαλισμένους με χρέη - Το χρονοδιάγραμμα και η διαδικασία

Ο ενδιαφερόμενος μαζί με την αίτηση συνταξιοδότησης, θα υποβάλλει κι αίτηση υπαγωγής στη ρύθμιση Του …